À LA CARTE
AUTHENTIEK CHINEES
VOORGERECHTEN
Shanghai salade ~ 9.75
Salade van knapperige ijsbergsla en grote Chinese garnalen
Peking palet ~ 9.75
Salade met Peking eend op een bedje van verse sla en vruchten
Su kung ~ 6.50
Drie kleine loempia’s uit eigen keuken met een fijne vulling van mie en verse groeten
Wan tan ~ 7.50
Exclusieve krokant gebakken kip en garnaal pasteitjes
Sui mai ~ 6
Een klassiek gerecht, gestoomde deeg pakketjes met een fijne vleesvulling
Pai qua ~ 7
Varkensribbetjes op een Chinese zoete wijze gekruid en gemarineerd
Ha kau ~ 7.50
In het traditionele stoommandje bereide Chinese garnalen in een melkwit deeg jasje
SOEPEN
Rundvlees ~ 6.90
Een licht gebonden soep met fijne stukjes rundvlees en groente
Kerrie ~ 6.90
De Chinese variant op een beproefd concept
Peking ~ 6.90
Een pikante soep met een zure ondertoon
Wan tan ~ 8
Geurige heldere bouillon met kip en garnaal pasteitjes
Draken ~ 8.90
Visueel en zee delicatessen in een smaakvolle bouillon
Haaievinnen ~ 19.50
Naar origineel en traditioneel recept
HOOFDGERECHTEN
Vegetarisch
Lu hu tsay ~ 15.75
Exclusieve groenten in een saus naar recept van onze chef-kok
Sang choy pao ~ 15.50
Een groenteloempia van sla met een groene vulling
Uit de Zilte Zee
Draak en de Pauw ~ 27.50
Gestoomde tongrolletjes en garnalen in een saus naar geheim recept
Coquilles ~ 29
Verse St. Jacobsschelpen uit de wok met groene asperges
Long ha ~ 42.90
Hele roergebakken kreeft (ca. 500 – 600 gram). Voor de saus heeft u keuze uit twee bereidingen: met prei of op de Szechuan manier met een pittig resultaat
De Oedangs
Oedangs oriëntaal ~ 27.50
In boter gebakken onder toevoeging van een vleugje knoflook: de chef maak het gerecht af door de smaak een licht pikant accent te geven
Kantonese Oedangs ~ 24.50
Met verse groente met als accent knapperige cashewnoten
Kung pao ha ~ 24.50
Grote garnalen op Szechuan wijze: pittig, in een saus met verse groente garnituur
De Vissen
Tsa long lee ~ 39.50
In de wok gebakken zeetong
Tau si zalm ~ 19.50
Gestoofde verse zalm met zwarte bonensaus
De Vogels
Kung pao kai ~ 19.50
Kipblokjes in een pikante Szechuan saus en verse groenten
Kanton kai ~ 20.50
Kip in een vogelnestje met verse groenten en cashewnoten
Po loe kai ~ 19.50
Stukjes kippen borstvlees in een zoetzure saus
Kip uit de wok ~ 19.50
Krokant roergebakken kippenreepjes uit de wok
Peking eend ~ 21.50
Krokant geroosterde eend met Hoi Sin saus
Varkensvlees
Tsa sieuw ~ 18.90
Een authentiek Kantonees gerecht: op een zoete wijze gemarineerd en gekruid
Speenvarken ~ 18.90
Knapperig en zeer smaakvol buikspek
Ha Jieuw Yuk ~ 18.90
Licht gepandeerde varkenshaas met zwarte pepersaus
Uit de wok ~ 18.90
Op hoog vuur, onder snel omroer gekruide vleesreepjes
Mongo Yuk ~ 18.90
Varkenshaas in zoetzure saus met mango
Rundvlees
Tau si ngau yuk ~ 22.90
Ossenhaas in een fluwelen saus van gefermenteerde zwarte sojaboontjes
Szechuan ngau yuk ~ 22.90
Pittig, gecombineerd met beetgare groenten
Sa tsa ngau yuk ~ 22.90
Bereid volgens de roerbak methode en gecomplementeerd met een rondborstige knoflooksaus
Lamsvlees
Tsong pao yang yuk ~ 23.50
Roergebakken reepjes lam met aromatische kruiden en sjalotjes
Sa tsa yang yuk ~ 23.50
Gesneden filet met knoflooksaus en verse groenten
Yang pai ~ 28.90
In de wok gebakken lamsrack
Po Tsja
De Po Tsja gerechten worden allen bereid in een gesloten aardewerk pot, opdat geur en smaakstoffen zoveel mogelijk bewaard blijven
Sam sim po ~ 23.90
Zeetong, garnalen, vis
Gesneden filet met knoflooksaus en verse groenten
Teppan
De Teppan bereidingsvorm uit Mongoli zorgt ervoor dat de gerechten spettervers op tafel komen. De tot een hoge temperatuur verhitte giet ijzeren bakplaat, de toevoeging van de naar geheim bereide saus, en de door u gewenste ingrediënten maken het tot een spannend en kostelijk gerecht. U kunt kiezen uit de volgende gerechten:
Zeetong, garnalen, kipfilet en verse groenten ~ 23.50
Gesneden varkenshaas met verse groenten ~ 19.90
Gesneden ossenhaas met verse groenten ~ 28.50
Gevulde garnalen ~ 26.90
Kikkerbilletjes ~ 19.90
De Rijsttafels
Bij het maken van de recepturen voor deze rijsttafels heeft ons keukenteam zich laten inspireren door de vier grote keukens van China: Beijing, Shanghai, Kanton en Szechuan. Deze rijsttafels wisselen gedurende het jaar en elke keer staan er twee streekgebonden rijsttafels op het menu
Kanton chung
Voor twee personen ~ 59.90
Wan tan soep
Ning ning yo yu
Tjieuw ving kai
Mango yuk
Szechuan chung
Voor twee personen ~ 59.90
Ngau yuk tom
Beef soup
Szechuan Lam
Kung pao kai
Yu xiang yuk
Jasmin tea or Coffee
Menu's voor Ontdekkingsreizigers
Voor de echte liefhebbers heeft onze “chef de cuisine” menu’s samengesteld om u “verre oosten” te laten proeven
Het Menu van de Pauw
Vanaf twee personen ~ 42.50 p.p.
Ming ha sa la
Yu ming Tom
Shao ya tai zhi
Teppan ngau yuk
Tau si kai
Sien po lu yuk
Ting ting ping chi ling
Het Menu van de Draak
Vanaf twee personen ~ 54.90 p.p.
Sheng chung yap ping
Koude salade van Peking eend
Long tom
Cheng chung long ha
Teppan ngau yuk
Sien po lu kai
Tsong pao yang yuk
The oriënt express
CHINEES-INDISCH
VOORGERECHTEN
Loempia ~ 6
Saté babi ~ 7
Saté ajam ~ 7
Pansit Goreng ~ 6
Kippensoep ~ 5.75
Tomatensoep ~ 5.75
Haaienvinnensoep ~ 5.75
Champignonsoep ~ 5.75
NASI, BAMI & MIHOEN GERECHTEN
NASI/BAMI:
Yang zhou ~ 15.00
Singapore ~ 15.00
Rames speciaal ~ 19.90
MIHOEN:
Kipfilet ~ 15.00
Met garnalen ~ 18.50
Singapore ~ 16.50
EENPERSOONSGERECHTEN
Een complete schotel voor één persoon. U krijgt altijd saté en babi pangang als bijgerechten en kunt u kiezen uit nasi, bami of witte rijst. Het laatste gerecht bepaalt u zelf:
Kipfilet ~ 17.50
Koe loe yuk ~ 17.50
Foe young hai ~ 17.50
Tjap Tjoi ~ 17.50
Pikante Stoofvlees ~ 17.50
Shanghai Schotel ~ 21
Ko loe yuk
Babi pangang
Saté
Foe young hai
Gefrituurde garnalen
Pisang goreng
Nasi, bami of witte rijst
Indische rijsttafel ~ 42.90 (minimaal 2 pers.)
Babi Pedis
Saté Babi
Ajam Malakka
Foe Young Hai
Gado gado
Sajur Lodeh
Babi Pangang
Daging Smoor
Pisang Goreng
Pinda’s
Mandarijntjes
Nasi, bami of witte rijst
Chinees-Indisch rijsttafel ~ 110 (Minimaal 4 pers.)
Su Kung & Pangsit Goreng of Soep naar keuze
Fung mei Ha
Foe Young Hai
Koe Loe Yuk
Tjap tjoi
Babi Pangang
Ajam Pangang
Daging Smoor
Foe Lam
Gado gado
Saté Babi
Pisang Goreng
Atjar Tjampoer
Sorbet Shanghai of Verse Ananas met Slagroom of Jasmijn thee/koffie
Nasi, bami of witte rijst
Babi pangang ~ 17.90
Babi ketjap ~ 17.90
Koe loe yuk ~ 17.90
Tjap tjoi
Naturel ~ 15.90
Met kipfilet ~ 16.90
Met garnalen ~ 19.50
Ma pho tau fu ~ 16.90
Ajam pangang
Met kipfilet ~ 16.90
Met kerriesaus ~ 16.90
Met ananas ~ 16.90
Foe young hai
Met groenten ~ 15.90
Met garnalen ~ 19.90
Met kipfilet ~ 16.90
DESSERT
Het ijsje met de Rode Hoed ~ 8.90
Amaretti Amaretto ~ 8.90
Verse Vruchtenmix ~ 7.50
Dame Blanche Tropical ~ 7
Spekkoek ~ 6.50
Bananen Split ~ 6.50
Kinderijsje ~ 3.90
Irish Coffee ~ 8.50
French Coffee ~ 8.50