À LA CARTE

AUTHENTIEK CHINEES


VOORGERECHTEN

Shanghai salade  ~  8.50

Salade van knapperige ijsbergsla en grote Chinese garnalen

Peking palet  ~  8.50

Salade met Peking eend op een bedje van verse sla en vruchten

Su kung  ~  6

Drie kleine loempia’s uit eigen keuken met een fijne vulling van mie en verse groeten

Wan tan  ~  6.75

Exclusieve krokant gebakken kip en garnaal pasteitjes

Sui mai  ~  5.75

Een klassiek gerecht, gestoomde deeg pakketjes met een fijne vleesvulling

Pai qua  ~  6.75

Varkensribbetjes op een Chinese zoete wijze gekruid en gemarineerd

Ha kau  ~  7

In het traditionele stoommandje bereide Chinese garnalen in een melkwit deeg jasje

St. jacobsschelpen  ~  8 

Gestoomde St. Jakobsschelpen geserveerd onder een bedje met glas vermicelli

Chinese wijsheid  ~  7

Een mix van diverse voorgerechten

 

SOEPEN

Rundvlees  ~  6.25

Een licht gebonden soep met fijne stukjes rundvlees en groente

Kerrie  ~ 6.25

De Chinese variant op een beproefd concept

Peking  ~  6.25

Een pikante soep met een zure ondertoon 

Wan tan  ~  7.50

Geurige heldere bouillon met kip en garnaal pasteitjes

Draken  ~  8.25

Visueel en zee delicatessen in een smaakvolle bouillon

Maïs  ~  6.25

Een klassieke Chinese soep met maïs, krab en kip

Haaievinnen  ~  16.50

Naar origineel en traditioneel recept 

 

HOOFDGERECHTEN

Vegetarisch

Lu hu tsay  ~  14.75

Exclusieve groenten in een saus naar recept van onze chef-kok

Sang choy pao  ~ 15.00

Een groenteloempia van sla met een groene vulling

 

Uit de Zilte Zee

Draak en de Pauw ~  25.50

Gestoomde tongrolletjes en garnalen in een saus naar geheim recept

Coquilles

Verse St. Jacobsschelpen uit de wok met groene asperges

Long ha 

Hele roergebakken kreeft (ca. 500 – 600 gram). Voor de saus heeft u keuze uit twee bereidingen: met prei of op de Szechuan manier met een pittig resultaat

 

De Oedangs

Oedangs oriëntaal ~  26.00

In boter gebakken onder toevoeging van een vleugje knoflook: de chef maak het gerecht af door de smaak een licht pikant accent te geven

Kantonese Oedangs  ~  22.75

Met verse groente met als accent knapperige cashewnoten

Kung pao ha  ~  22.75

Grote garnalen op Szechuan wijze: pittig, in een saus met verse groente garnituur

 

De Vissen

Tsa long lee  ~  32.50

In de wok gebakken zeetong

Tau si zalm  ~  19.00

Gestoofde verse zalm met zwarte bonensaus

 
 

De Vogels

Kung pao ha ~  16.50

Kipblokjes in een pikante Szechuan saus en verse groenten

Kanton kai  ~  17.50

Kip in een vogelnestje met verse groenten en cashewnoten

Po loe kai  ~  16.50

Stukjes kippen borstvlees in een zoetzure saus

Kip uit de wok  ~  16.50

Krokant roergebakken kippenreepjes uit de wok

Peking eend  ~  18.75

Krokant geroosterde eend met Hoi Sin saus

Szechuan ya  ~  16.95

Gepaneerde eendenborst met pikante saus 

 

Varkensvlees

Tsa sieuw  ~  15.75

Een authentiek Kantonees gerecht: op een zoete wijze gemarineerd en gekruid

Speenvarken  ~  15.75

Knapperig en zeer smaakvol buikspek

Kung pao yuk  ~  15.75

Gesneden vlees in een pikante saus met verse seizoensgroente

Uit de wok  ~  15.75

Op hoog vuur, onder snel omroer gekruide vleesreepjes

Mongo Yuk  ~  16.75

Varkenshaas in zoetzure saus met mango

Rundvlees

Tau si ngau yuk  ~  19.75

Ossenhaas in een fluwelen saus van gefermenteerde zwarte sojaboontjes

Szechuan ngau yuk  ~  19.75

Pittig, gecombineerd met beetgare groenten

Sa tsa ngau yuk  ~  19.75

Bereid volgens de roerbak methode en gecomplementeerd met een rondborstige knoflooksaus

 

Lamsvlees

Tsong pao yang yuk  ~  19.75

Roergebakken reepjes lam met aromatische kruiden en sjalotjes

Sa tsa yang yuk  ~  19.75

Gesneden filet met knoflooksaus en verse groenten

Yang pai  ~  24.50

In de wok gebakken lamsrack

 

Po Tsja

De Po Tsja gerechten worden allen bereid in een gesloten aardewerk pot, opdat geur en smaakstoffen zoveel mogelijk bewaard blijven

Sam sim po  ~  21.75

Zeetong, garnalen, vis

Ka le kai po  ~  16

Gesneden filet met knoflooksaus en verse groenten 

 

Teppan

De Teppan bereidingsvorm uit Mongoli zorgt ervoor dat de gerechten spettervers op tafel komen. De tot een hoge temperatuur verhitte giet ijzeren bakplaat, de toevoeging van de naar geheim bereide saus, en de door u gewenste ingrediënten maken het tot een spannend en kostelijk gerecht. U kunt kiezen uit de volgende gerechten:

Zeeforel met een vulling van garnalenpastei  ~  22.50

 

Zeetong, garnalen, kipfilet en verse groenten  ~  19.75

 

Gesneden varkenshaas met verse groenten  ~  17.50

 

Gesneden ossenhaas met verse groenten  ~ 23.50

 

Gevulde garnalen  ~  23.50

 

Kikkerbilletjes  ~  18.50

 

De Rijsttafels

Bij het maken van de recepturen voor deze rijsttafels heeft ons keukenteam zich laten inspireren door de vier grote keukens van China: Beijing, Shanghai, Kanton en Szechuan. Deze rijsttafels wisselen gedurende het jaar en elke keer staan er twee streekgebonden rijsttafels op het menu

Kanton chung

Voor twee personen  ~  53.50

Wan tan soep

Ning ning yo yu

Tjieuw ving kai

Mango yuk

Szechuan chung

Voor twee personen  ~  53.50

Ngau yuk tom

Beef soup

Szechuan Lam

Kung pao kai

Yu xiang yuk

Jasmin tea or Coffee

 

Menu's voor Ontdekkingsreizigers

Voor de echte liefhebbers heeft onze “chef de cuisine” menu’s samengesteld om u “verre oosten” te laten proeven

Het Menu van de Pauw

Vanaf twee personen  ~  37.50 p.p.

Ming ha sa la 

Yu ming Tom

Shao ya tai zhi

Teppan ngau yuk

Tau si kai

Sien po lu yuk

Ting ting ping chi ling

 

Het Menu van de Draak

Vanaf twee personen  ~  47.50 p.p.

Sheng chung yap ping

Koude salade van Peking eend

Long tom

Cheng chung long ha 

Teppan ngau yuk

Sien po lu kai

Tsong pao yang yuk

The oriënt express

 

 

CHINEES-INDISCH


VOORGERECHTEN

Loempia speciaal  ~  5.25

 

Saté babi  ~  6

 

Saté ajam  ~  6

 

Pansit Goreng  ~  5.25

 

Kippensoep  ~  4.75

Tomatensoep  ~  4.75

Haaienvinnensoep  ~  4.75

Champignonsoep  ~  4.75

 

 


NASI, BAMI & MIHOEN GERECHTEN

NASI/BAMI:

 

Yang zhou

 

Singapore

 

Rames speciaal

 

MIHOEN:

Kipfilet

Met garnalen

Singapore


EENPERSOONSGERECHTEN

Een complete schotel voor één persoon. U krijgt altijd saté en babi pangang als bijgerechten en kunt u kiezen uit nasi, bami of witte rijst. Het laatste gerecht bepaalt u zelf:

Kipfilet

Koe loe yuk

Foe young hai

Tjap Tjoi

Pikante Stoofvlees

Shanghai Schotel



Shanghai Schotel

Ko loe yuk

Babi pangang

Saté

Foe young hai

Gefrituurde garnalen

Pisang goreng

Nasi, bami of witte rijst

Babi pangang

Babi ketjap

Koe loe yuk


Tjap tjoi 

Naturel 

Met kipfilet

Met garnalen

Ma pho tau fu

Ajam pangang

Met kipfilet

Met kerriesaus

Met ananas


Foe young hai 

Met groenten 

Met garnalen

Met kipfilet


DESSERT

Het ijsje met de Rode Hoed

Amaretti Amaretto

Ting Ting Ping Chi Ling

Dame Blanche Tropical

Drie Kleur

Bananen Split

Kinderijsje

Koffie Compleet

Thee Compleet

Irish Coffee

French Coffee